*

FŐOLDAL

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News

Räikkönen: Sok boldog nap vár még ránk!

2015.08.20. 19:48, Aliz

A csapat jó irányba tart, a csapattárssal remekül kijönnek, így aztán Kimi Räikkönen úgy érzi, szép jövő vár rá a Ferrarinál. A finn azonban szerződéshosszabbítása után sem változtat eddigi szemléletmódján.

Kimi Räikkönen kisimultan, jókedvűen ült a Belga Nagydíj csütörtöki hivatalos sajtótájékoztatóján – a középpontban, ahová szerdai szerződéshosszabbításának bejelentése kapcsán is került. A Ferrari nem sokáig teketóriázott, a nyári szünet végeztével azonnal hivatalossá tette, hogy 2016-ban sem változik versenyzőfelállása – és bár 2007 bajnoka a spái délutánon tagadta hogy ez bármiben is befolyásolná őt ezen a hétvégén, arcán így is mintha a felszabadultság látszott volna. Vagy csak a nyári pihentségé?

„Ez semmin sem változtat. Most is ugyanúgy készülünk, mint bármelyik más versenyre. A szerződés nem változtat a hozzáállásunkon, sem pedig a végeredményen” – nyilatkozta a Ferrari versenyzője, aki már négy alkalommal nyert a kedvenc pályájának számító Spában. „Remélem, hogy jó eredményt érünk el ezen a hétvégén, de mindent úgy csinálunk, ahogy szoktunk. Remélem, hogy jó hétvégénk lesz, nem lesznek problémáink, aztán meglátjuk, mire juthatunk.”

Räikkönent szembesítették a ténnyel, hogy miközben a sajtó sokat bírálta őt, a Magyar Nagydíjon aratott győzelmét követősen csapattársa, Sebastian Vettel kiállt mellette az újságírók előtt, s kijelentette, örömmel venné, ha továbbra is ő lenne a csapattársa. A finn nem tagadta, jól estek neki a kolléga bajtársias szavai. „Jól ismerem őt, remek a kapcsolatunk. Nem tudom, pontosan hová akarsz kilyukadni (mondta az újságírónak), mert nem sok mindent olvastam erről. Az viszont tény, hogy megmondjuk egymásnak, ha valamint jól csinálunk, és nagyon tiszteljük egymást, ahogy a csapat is minket. Jó hallani ezt tőle, de azért próbáljuk legyőzni egymást. Ettől még ugyanúgy lehetünk barátok, mint eddig. És a csapatnak is jó, hogy ennyire szorosan együtt tudunk dolgozni” – fogalmazott.

A „Jégembernek” a 2016-os immáron a hatodik szezonja lesz a Ferrarival. Ez idő alatt nyert velük bajnokságot, számos futamot, de élt át nehéz pillanatokat is. A kérdésre, mi kellene még ahhoz, hogy maranellói időszaka kerek legyen, a tőle megszokott egyszerűséggel válaszolt. „Nyilván többször akarunk nyerni – én és a csapat is” – mondta némi mosollyal az arcán. „Voltak jó és nehéz éveim, hullámhegyek és hullámvölgyek, de én élveztem. Persze ha jól mennek a dolgok, ha jó eredményeket érsz el, az sokkal élvezetesebb, de nagyszerű időket éltem át ennél a csapatnál, és rendkívül örülök annak, hogy jövőre is folytathatjuk a közös munkát. Úgy érzem, a csapat jó irányba halad, nagy dolgok jönnek még a jövőben. Szóval ha valami hiányzik, az a több siker, és hogy kevesebb negatív dolog legyen. Mindannyian hiszünk abban, amit csinálunk, és abban is, hogy nagyon sok boldog nap és szép eredmény vár még ránk.”

„Remélem, hogy jövőre már a bajnoki címért harcolhatunk. Biztosra veszem, hogy a következő évre kicsivel jobb lesz az autónk. Jól megy a munka a csapaton belül, jól érzem magam, de szükségünk van egy erős második félévre, hogy megfelelően felkészüljünk a következő évre.”

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?