*

FŐOLDAL

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News

Még a Haas is Räikkönenre vár a pilótapiacon

2015.08.17. 20:49, Aliz

A stagnáló átigazolási szezon az újan érkező Haas csapatot is hátráltatja, ugyanis ők sem tudják pontosan, hogy kik az elérhető jelöltek, noha nyár végére legalább egy pilótát le akarnak szerződtetni.

A négyhetes szünet semmilyen mozgolódást nem hozott a pilótapiacon, és a jelek szerin az építőkockák helyrekerülését a Ferrari akadályozza a legtöbb csapat számára, hiszen Kimi Raikkönen jövőjétől függ, hogy pontosan ki is lesz elérhető. Ha a finn nem marad a Ferrarinál, valaki mást kell találnia a helyére a csapatnak, ez pedig olyan láncreakciót indíthat el a helyezkedésben, aminek nehéz látni a végét.

Éppen ez akadályozza a Haast is abban, hogy megszerezzék két pilótájukat első szezonjukra. Míg korábban már arról beszéltek, hogy a lehetséges jelöltek listája 5-re, illetve 3-ra csökkent, most a csapatvezető Günther Steiner mégis nagyobb számról beszél, hozzátéve, hogy újonc istállóhoz képest nagyon is pozitív fogadtatásban részesülnek a pilótáktól.

„Úgy tíz versenyzővel állunk kapcsolatban” - mondta Steiner egy a Haas által közzétett videóban. „Egyesek feljebb vannak a listán, mások lejjebb, de tudni akarjuk, hogy mik a lehetőségek. Még mindig nehéz átlátni, hogy ki is elérhető, mivel még nem dőlt el, hogy ki hova igazol. Mindenki érdeklődik, és nem is csak mi kérdezősködünk, de nekünk is visszafelelnek. Kicsit mindenki próbál mindenkivel kapcsolatot tartani.”

„Nagyszerű visszajelzéseket kaptunk a versenyzőktől. Nem olyasmi volt a reakciójuk, hogy ’hé, ez egy új projekt, én nem akarok odamenni’, sokkal inkább olyasmi, hogy ’hé, érdekesnek tűnik Mr. Haas programja, mesélj még erről’.”

Egy dologban azonban biztosak az amerikaiak: a döntést nem akarják sokáig halogatni, és terveik szerint már a következő hetekben megejtik a bejelentéseket, hogy ezzel egy újabb lépést tegyenek a 2016-os előkészületekben.

„Szeretnénk meghozni a döntésünket nyár végéig, és akkor lesz időnk felkészülni a versenyzőkkel” - árulta el Steiner. „Mivel újak vagyunk, el kell magyaráznunk nekik, hogy mi mit is csinálunk, és ehhez idő kell. Szóval remélem, hogy szeptemberig leigazolunk legalább egy, de ideális esetben két versenyzőt.”

Még nincs hozzászólás.
 

A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.