*

FŐOLDAL

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News

Kimi kedvese ismét családjáról mesélt

2015.08.17. 20:42, Aliz

Minttu Virtanen csütörtökön Helsinkiben az Imperial Health Club nyári buliján vett részt, ahol természetesen megint párjáról és kisfiukról faggatták őt a riporterek.

Rikkönenék nemrég tértek vissza földközi-tengeri nyaralásukról Finnországba. Élvezik a békét és a csendet hazájukban, feltöltődnek egy kicsit, találkoznak barátaikkal, és a családra koncentrálnak. „A finnországi nyaralónkban vakációzunk most, ott van a két drágám. Szánok néhány órát magamra is. Ezután visszamegyek majd a házunkba, ahol Kimi és Robin már várnak rám” – mondta Minttu.

„A közelmúltban nyaralni voltunk, ahol csak a családdal voltunk elfoglalva. Csodás volt. Ki kell élveznünk a szabadidőnket, mert a szezon alatt Kimi nagyon elfoglalt. Amikor szabadságon van, fantasztikus és odaadó apa. Ez a nyár különbözött a megszokottól, de jó értelemben. Az anyaság a legjobb dolog a világon.”

Az egykori légiutas-kísérőnek nem volt könnyű dolga a szülés után, hiszen néhány hónappal az Ausztrál Nagydíj előtt érkezett meg kisfia, Kimi pedig nem tölthetett velük sok időt a szezonra való felkészülés ideje alatt. „Eléggé egyedül voltam, főként az első időszakban, mert nem volt, aki támogasson Svájcban. Most jó, hogy együtt tudunk utazni családként. Van egy bébiszitterünk, ez számunkra nélkülözhetetlen.”

Amikor az interjúk során szóba került Robin, Minttu hangja rögtön gyengéddé és szeretetteljessé vált. „Robin eleven, és könnyű vele. Sokat mosolyog. Sok szeretetet kap tőlünk. Amikor majd egy kicsit nagyobb lesz, megtanítjuk neki, hogy mi helyes és mi nem.”

„Tud ülni és állni segítséggel, de csak néhány másodpercig. Nagyon energikus kisfiú. Már két foga is kibújt” – mondta a büszke anyuka. „Robin jól bírja a repüléseket és jól alszik, úgyhogy az utazás nagyon könnyű vele. Különben is egy nagyon boldog és könnyen kezelhető baba. Másrészt megvan az önálló akarata, mint ahogy a szüleinek is. Számíthatunk egy pár csatára majd a jövőben” – mesélte nevetve. „Sosem voltam még ilyen boldog.”

A riporterek természetesen arra is kíváncsiak voltak, milyen volt a tavalyi eljegyzésük, és mikorra tűzik ki a nagy napot. Az esküvőre azonban még várni kell, hiszen egyelőre még nem is tervezik, mert Robinnal vannak elfoglalva. A menyasszony abban az egyben azonban biztos, hogy meg fogja változtatni vezetéknevét a ceremónia után.

„Az eljegyzés egy bensőséges esemény volt a svájci otthonunkban a születésnapomon. Nincs időm és energiám rá, és nem is akarom most azonnal elkezdeni a tervezést. Férjhez akarok menni, de nem egy hercegnős esküvőt szeretnék. Az nem az én világom. Most minden tekintetben Robinra koncentrálunk – ő a legfontosabb az életünkben. Szeretném, hogy ugyanaz legyen a vezetéknevem, mint a szeretett férfinak, akihez hozzámegyek.”

Az ibizai nyaralásukról készült paparazziképek bejárták a világot, az angol lapok pedig szülés utáni csodálatos alakjáról cikkeztek. Minttu azonban nem olvassa a róla szóló cikkeket és véleményeket az interneten. A blogja olvasóinak visszajelzéseit – melyek főként pozitívak - azonban figyeli.

„A nyilvánosság nem stresszel engem, akár akarom, hogy jelen legyen, akár nem. Nem érdekel, mit írnak rólam, hogy milyen a hasam. A fő az, hogy én tudom, mi hogy van. Persze szívesebben fogadom a pozitív visszajelzéseket, mint a negatívakat.”

Bevallása szerint nem küzd a tökéletes alakért – nem fogyókúrázik és nem hajtja magát keményen. „Nem diétázom, és egy héten csak néhányszor edzek. Nem vagyok fitnesz Minttu, és remélem, hogy ez a jelző eltűnik majd a nevem elől. A fitnesz megnevezés szerintem a versenysportra vonatkozik, ami őszintén szólva nem a világ legegészségesebb sportja.”

A Forma-1 nyári szünetének hamarosan vége, és visszatérnek a versenyhétvégék. A következő állomás Belgium, ahonnan Minttu és Robin sem fognak hiányozni. „Természetesen az egész családdal együtt utazunk oda” – mondta nevetve a lány.

Még nincs hozzászólás.
 

Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon    *****    Florence Pugh magyar rajongói oldal. Ismerd meg és kövesd az angol színésznõ karrierjèt!    *****    Fele királyságomat nektek adom, hisz csak rátok vár ez a mesebirodalom! - Új menüpont a Mesetárban! Nézz be te is!    *****    DMT Trip napló, versek, történetek, absztrakt agymenés:)    *****    Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre