*

FŐOLDAL

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News

Räikkönen megváltozott, amióta apa lett

2015.08.11. 19:56, Aliz

Megváltoztatta az apaság Kimi Räikkönent – véli a finn versenyző párja. Minttu Virtanen emellett párja versenypályán kívüli énjéről, családcentrikus szemléletmódjáról is mesélt.

Hűvös, emberkerülő és érdektelen? Kimi Räikkönen gyakran mutatkozik ilyennek a Forma–1-es paddockban, ám a hozzá közelállók már nem egyszer rácáfoltak a 2007 bajnoka körül kialakult Jégember-képre. Most a Kauneus & Terveys című életmódmagazinnak Räikkönen kedvese és gyermekének anyja, Minttu Virtanen is mesélt a Ferrari versenyzőjének másik arcáról.

„Kimi hálás nekem, hogy elkísérem a futamokra – még ha kisgyerekkel is kell utaznunk. Anyaként ez igen sok tervezést és szervezést igényel” – mondja arról, hogy mostanság rendre elkíséri párját a versenyekre. A korábban légiutas-kísérőként és fitnesztrénerként dolgozó finn elárulta, eleinte nehezen viselte, hogy Räikkönen révén ő maga is a figyelem középpontjába került, s őt is egyre többet fotózzák. „Eleinte csak mosolyogtam, mivel nem akartam, hogy fotót készítsenek rólam. Részben az a tény is befolyásolta a hozzáállásomat, hogy Kimi utálja a médiát. Ő csak a lényegre akar összpontosítani. De persze megértem, hogy ez is a munkája része, csak én nem vágytam erre. Robin születése óta azonban magabiztosabb vagyok, és többet mosolygok.”

Virtanen ugyanakkor amondó, nemcsak ő, de Räikkönen is megváltozott, amióta idén télen megszületett első gyermeke. „Kimi apaként nyugodtabb lett és meglágyult. Amikor dolgozik, talán egoista, keménynek tűnhet, de otthon melegszívű és csodálatos” – nyilatkozta a finn párja. „Kimi számára a család mindennél fontosabb. Több gyereket is akar. Ha rajta múlna, máris újra apuka lenne. Én is szeretnék egy második gyermeket, ha nem lenne ennyi nehézség a terhességgel. Abban viszont mindketten egyetértünk, hogy a két gyerekünk között nem lehet túl nagy a korkülönbség.”

Virtanen elárulta, Räikkönen valójában „hivatalosan” azért viselkedik „Jégemberként”, hogy védje önmagát. „Ha valaki találkozik vele, Kimi mindig azt kérdezi, vajon ez a személy valóban őszinte, vagy csak valamiféle hasznot akar húzni ebből. Vele kapcsolatban én mindig gyanakvó voltam, de aztán jobban megismertük egymást, és kölcsönösen elkezdtünk bízni a másikban” – mesélte megismerkedésükről.

 

Még nincs hozzászólás.
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal