*

FŐOLDAL

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News

Räikkönen és az egyenlő bánásmód

2015.05.22. 19:53, Aliz

Bár Sebastian Vettel több pontot gyűjtött az év első megmérettetésein, Malajziában pedig dobogó legmagasabb fokára is felállhatott, Kimi Räikkönen szerint a Ferrari nem fog első számú versenyzőként tekinteni a márkatársa.

Vettel a szezon eddigi öt versenyén négy alkalommal végzett előkelőbb pozícióban, az összetett pontversenyben pedig huszonnyolc egységgel előzi le a finn világbajnokot. Miután lendületesebben kezdte az évet, a Ferrari egyes vélemények szerint hamarosan első számú versenyzőként tekint majd a négyszeres világbajnokra, hiszen ő sokkal közelebb áll a listavezetőhöz, adott esetben tehát Lewis Hamilton kihívójává is válhat, igaz ehhez versenyautója teljesítményének is javulnia kell.

Néhányan tehát már a csapatsorrend felállításán gondolkodnak, Räikkönen azonban nem aggódik amiatt, hogy idővel be kell állnia új márkatársa mögé, elmondása szerint ugyanis a Ferrari egyiküket sem akarja visszafogni, hiszen az alakulatnak két folyamatosan jó eredményeket szállító, versenyképes pilótára van szüksége. „Való igaz, hogy két autónk van, és a pilóták az egyéni világbajnoki cím megszerzéséért küzdenek, de egy csapat a gyártók bajnokságában is győzni akar, ehhez pedig szüksége van mindkét versenyautóra” – mondja a Crash munkatárásnak.

„A Ferrari egyenlő esélyeket biztosít számunkra, és egyenlő bánásmódban részesít bennünket, szóval minden rajtunk múlik majd. Természetesen megpróbálunk megfelelően viselkedni, ha egymás ellen kell versenyeznünk. Nyilvánvaló, hogy le szeretnénk győzni egymást, de ezt a csapat érdekeit szem előtt tartva tesszük. Egyelőre minden rendben van, és az is kedvez nekünk, ahogyan maga a csapat működik ” – magyarázza a harmincöt éves sportember.

Nyilatkozata során a vörösök új csapatvezetőjéről, Maurizio Arrivabenéről is beszélt, aki sokak szerint kulcsszerepet vállalt abban, hogy a Ferrarinál napjainkban jobb légkör uralkodik, mint az elmúlt években. Az olasz szakember Räikkönen szerint is sokat segített a csapaton. „Minden csapatvezető más; a különböző emberekkel, a különböző főnökökkel kapcsolatban természetesen különböző érzéseid lehetnek. Mauriziót korábban is jól ismeretem, és a kapcsolatunk akkor is jó volt; tény, hogy most eltérő módszerekkel vezetik a csapatot, hogy néhány dolgot másképpen csinál, ezek a változások azonban pozitívak” – zárja gondolatit a 2007-es világbajnok.

Még nincs hozzászólás.
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak