*

FŐOLDAL

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News

Räikkönen és az ő kedvenc kérdései…

2015.05.21. 22:10, Aliz

Két „kedvenc” témájáról is faggatták Kimi Räikkönent a szerdai monacói sajtótájékoztatón – a finn állta a sarat…

A szerdai monacói sajtótájékoztatón az egyik újságíró arról faggatta a jelenlévő versenyzőket, mit gondolnak a rádiós adatforgalom további szigorításának ötletéről, esetleges teljes betiltásáról. A moderátor számára kézenfekvőnek tűnt, hogy erre elsőként Kimi Räikkönennek kell válaszolni:„Kimi, te mit gondolsz a rádió betiltásáról?” – szegezte a finnek a kérdést, általános derültséget okozva a sajtószobában.

Még a rádión mérnökeit gyakran csöndre intő versenyző is elmosolyodott. „Nem jelentene különbséget számomra. De szerintem összességében senki számára nem túl nagy dolog ez” – jött a nem túl meglepő válasz. „Ha teljesen betiltanák a rádiót, akkor talán eleinte nehezen jutnánk el a célig is. De nem gondolnám, hogy ez lenne a megfelelő módja az F1 érdekesebbé tételének. Valaminek mindenképp változnia kell, hogy érdekesebbé és nehezebbé tegyék ezt számunkra is. És azt is jó lenne látni, ha az autók gyorsabbá válnának.”

De nem Räikkönen volt az egyetlen, aki szerint ezen korlátozás nem jelentene nagy fönnakadást a versenyzők számára. Honfitársa, Valtteri Bottas elmondta: „Szerintem sem nagy dolog ez. A csapatok így is sok információval tudnak segíteni nekünk. Már most is vannak bizonyos korlátozások, tavaly bevezették őket, de minden csapat képes volt alkalmazkodni.” Räikkönen volt csapattársa, Romain Grosjean is hasonlóan vélekedett: „Nem változtatja meg az életünket. És minél több információnk lesz a technológiáról, amit tavaly vezettek be, annál kevesebb információra lesz szükségünk a rádión keresztül.”

Räikkönent a rádiózás mellett egy másik, számára „kedves” témáról, a jövőjével kapcsolatos találgatásokról is faggatták. A közelmúltban többször is fölmerült, hogy ha a Scuderia nem hosszabbít bajnokával, az előző futamokon az olaszok dolgát igencsak megnehezítő Valtteri Bottas veheti át a helyét. A fölvetésre, szerinte honfitársa passzolna-e a Ferrari csapatába, s lát-e esélyt arra, hogy ő lépjen az örökébe Maranellóba, Räikkönen elárulta, nem aggódik sorsa miatt. „Ki tudja? Bár mindketten finnek vagyunk, valójában nem ismerjük olyan jól egymást. Inkább a Ferrarit kell megkérdezni arról, mit fognak tenni. Bármelyik csapatnál vagyok, minden évben előjön, hogy kirúgnak, hogy kapok-e új szerződést. De nem, egyáltalán nem aggódom emiatt. Az idő majd mindenre választ ad” – mondta némi iróniával Räikkönen.

A finn két hete Barcelonában nem futott jó hétvégét: a három nap során nemigen volt elégedett autójával, a versenyen pedig „csak” ötödik lett Bottas mögött. Monacóban azonban még tavalyi gyengélkedése idején is jól ment neki: egy ideig úgy tűnt, esélye lehet a dobogóra is. Ahhoz, hogy ezen a hétvégén jól teljesítsen, azonban kulcsfontosságú lenne számára jó időmérő edzést futni – márpedig idén ez nem tartozott az erősségei közé. „Eddig nem volt ideális a helyzet, de ezúttal talán valamivel jobb lesz, mint várják” – felelte az őt erről kérdező újságírónak. „Itt mindig nagyon fontos az időmérő, de valójában minden versenyen fontos. Itt talán valamivel fontosabb, mert nem valami könnyű előzni. De mindent megteszünk, hogy a hétvégénk jól alakuljon” – zárta gondolatát a finn.

Még nincs hozzászólás.
 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?