*

FŐOLDAL

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News

Räikkönen szerint sokkal jobban felkészült a Ferrari, mint egy éve

2015.03.12. 22:00, Aliz

A Kínai Nagydíj előtt aligha kapunk pontos képet az erőviszonyokról – véli a Ferrari bajnoka, Kimi Räikkönen. A finn úgy érzi, 2014-es gondjait idén végleg elfelejtheti.

Sokkal felkészültebben vág neki az új idénynek a Ferrari, mint a nyeretlenül zárt 2014-nek – állítja a csapatnál visszatérése óta második, összességében ötödik szezonját kezdő Kimi Räikkönen. A finn versenyző végigszenvedte az előző évet, mivel nem tudtak megoldást találni problémáira az autó első tengelyével. A csapat azóta viszont már új konstrukciót tervezett, s ezzel Räikkönen szerint teljesen más alapokról indíthatják a bajnokságot.

„A téli tesztek alapvetően jól sikerültek a csapat számára. Biztosra veszem, hogy sokkal jobban felkészültünk erre az évre. Hogy mindig azt kapjuk-e majd, amit elvárunk? Az idő majd eldönti, talán nem mindig leszünk olyan jó helyzetben, mint szeretnénk, de ez normális is. Szerintem sokkal jobb kiindulópontról kezdünk, de még mindig sok a munkánk. Ez része a játszmának. Szerintem elégedettek lehetünk a helyzetünkkel az előző évhez képest. Jó munkát végeztünk, meglátjuk, ez mire lesz elég” – idézte 2007 bajnokát azESPN.

Miközben a szakértők szerint a Ferrari nagy csatát vívhat a Red Bull-lal és a Williamsszel, de csak a Mercedes mögött, Räikkönen továbbra sem vállalkozik a jósolgatásra. Szerinte az erősorrendről amúgy is csak pár hét múlva, az első versenyek után kaphatunk valós képet.„Találgatni nincs értelme, három nap múlva úgyis kiderül, hol tartunk. De szerintem további két versenynek el kell még telnie más körülmények között, más pályákon ahhoz, hogy lássuk a valós sorrendet. Szerintem egész jó eredményre lehetünk képesek, de hogy pontosan hol leszünk, azt nehéz megmondani, nem tudom. Nem érdekelnek a találgatások sem erről, sem arról, mi fog történi. Pár nap, és kiderül, igyekszünk hibamentesen teljesíteni” – fogalmazott Räikkönen.

Még nincs hozzászólás.
 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?