*

FŐOLDAL

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News

„Sosem bántam meg, hogy visszahoztam Räikkönent Maranellóba”

2015.03.12. 21:52, Aliz

Hiába sikerült gyengén a 2014-es idénye Kimi Räikkönennek, korábbi csapatfőnöke, Stefano Domenicali szerint idén újra elégedetté teszi majd a Ferrarit. Az olasz ma is habozás nélkül szerződtetné a „Jégembert”.

2011-es visszatérése után Kimi Räikkönen két szezont versenyzett végig a Lotus színeiben, s remek teljesítményt nyújtva két futamgyőzelmet is szerzett az arany-feketékkel. Aztán a 2013-as szezon végén úgy döntött, 2009 után visszatér a Ferrarihoz – ám Fernando Alonso csapattársaként teljesítménye végül messze elmaradt a várakozásoktól.

Emiatt többen is felvetették, a Scuderiának talán nem kéne annyira ragaszkodnia 2007-es bajnokához. Az őt Maranellóba visszahozó Stefano Domenicali viszont nem tartja hibának újbóli szerződtetését. „Sosem bántam meg, hogy visszahoztam Räikkönent Maranellóba. 2013-ban ez volt a helyes döntés, és újra ezt tenném” – nyilatkozta a volt csapatfőnök Leo Turrininek. „A 2014-es egy borzalmas év volt – és ha én mondom ezt, el is hihetik. De Kimi mindig Kimi marad, és szerintem idén a Ferrari is elégedett lesz vele.”

Az elmúlt héten Sebastian Vettel arról beszélt, az ő esetében is volt némi szerepe Domenicalinak abban, hogy a Ferrarihoz került: 2008-ban még vele kezdte ugyanis a tárgyalásokat az esetleges közös jövőről. Az olasz elárulta, mindig is rajta tartotta a szemét a négyszeres bajnokon.„Sebastian azt mondta, én voltam az első, aki felvetette, hogy öltözzön vörösbe? Nos, mit tehetnék, Németországban népszerűek vagyunk mi, olaszok, el sem tudják képzelni, hányan dolgoznak Bajorországban és más helyeken… Sosem rejtettem véka alá, mennyire csodálom Sebet. Jó lett volna egy garázsban dolgozni vele, de nem így alakult. Vettel viszont a megfelelő személy a megfelelő pozícióban, ezt lefogadom” – mondta Domenicali.

A szakember tavaly áprilisban hagyta el a Ferrarit, azóta már talált is magának új munkát, mégpedig az Audinál. Elmondása szerint élvezi új szerepkörét, de azért az F1 is hiányzik neki.„Nem szívesen merengek a múlton, inkább a jövőbe tekintek. Boldog vagyok az Audinál, ez egy óriási modern cég, és tetszik az új szerepköröm is. Ettől függetlenül mindig is az a tinédzser maradok, aki fenn aludt az imolai dombon Gilles Villeneuve-re várva. A Ferrari bennem él, mindig is így lesz, és biztosra vehetik, hogy Ausztráliától kezdve szorítani fogok Arrivabenének, Räikkönennek és Vettelnek!”

Még nincs hozzászólás.
 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?