*

FŐOLDAL

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News

Bottas szeretné, ha őt és Räikkönent is békén hagynák

2015.07.31. 18:53, Aliz

Az első futamgyőzelméért küzd a Williamsszel, ám a vele és a Ferrarival kapcsolatos pletykák kimondottan zavaróan hatnak rá – Valtteri Bottasnak ez cseppet sem tetszik. A finn emellett csapatát és Kimi Räikkönent is igyekezett védelmébe venni.

A grove-iak 25 esztendős tehetsége idén eddig egyszer, Kanadában állhatott dobogóra, Kimi Räikkönent megelőzve a negyedik a bajnokságban, és bár Silverstone megcsillantotta a reményt, hogy adott esetben akár a Mercedes legyőzésére is képesek lehetnek, a közvélemény jelenleg nem annyira teljesítménye, mint inkább jövője bizonytalansága kapcsán fordít nagy figyelmet rá. Tudniillik őt emlegetik az első számú esélyesként Kimi Räikkönen ülésére.

Mégpedig már hetek, hónapok óta. És ez bizony igencsak kezdi zavarni a pletykákat amúgy rendszerint hárító Valtteri Bottast. „Amikor beülsz az autóba, már nem gondolsz a találgatásokra. Ilyenkor csak a vezetésre figyelsz. De mihelyst kiszállsz, természetesen zavaróan hatnak rád, ha sokat pletykálnak rólad” – ismerte el a Press Associationnek.

Hogy helyzete mennyire megváltozott az utóbbi időben, jól jelzi, hogy Bottasra a Magyar Nagydíj sajtónapján legalább annyi újságíró volt kíváncsi, mint a legnagyobb élversenyzőkre. (Persze amennyiben valóban a Ferrari versenyzőjévé válik, a rá irányuló figyelemhez idővel hozzá is kell szoknia…) „Folyton csak ugyanazokat a kérdéseket teszik fel, de a Forma–1-ben vagyunk, és ezt el kell fogadni. Számomra nem jelent nagy különbséget, hogy vannak-e spekulációk vagy sem. Alapvetően viszont sem a Williams, sem Kimi szempontjából nem fair ez, mivel még semmi sem biztos. Szóval jobb lenne, ha békén hagynának minket, és csak a versenyzésre fókuszálhatnánk. Amikor lesz újdonság, úgyis bejelentjük a hírt” – vette védelmébe jelenlegi csapatát és honfitársát Bottas.

Noha a tehetség már többször hangoztatta, úgy érzi, megérett arra, hogy végre a győzelmekért harcoljon, azt is gyakran hangsúlyozta, hogy a Williasszel sem tartja elérhetetlennek céljait. Első futamgyőzelmének megszerzésére például még az idei évben is lát esélyt. „A Mercedes igazán erős jelenleg, azonban a Ferrari Budapesten bizonyította, hogy nem lehetetlen legyőzni őket. Soha ne mondd, hogy soha – még mindig a futamgyőzelem a célunk! Nagyon gyors autójuk van, de az autósportban bármi megtörténhet. Hinnünk kell ebben, és élni minden kínálkozó eséllyel. Még ebben a szezonban megvalósítható lehet” – fogalmazott optimistán Bottas.

Még nincs hozzászólás.
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal