*

FŐOLDAL

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News

Räikkönen elmondta, miért nem akarja, hogy fia is F1-es versenyző legyen

2015.06.11. 19:46, Aliz

Kimi Räikkönennek egyszerű magyarázata van arra, miért nem szeretné, hogy fia is Forma–1-es versenyző legyen. A finn azt is elárulta, mikor lenne elégedett idei szezonjával – jövője körül azonban vannak még bizonytalanságok.

2007 világbajnoka sosem arról volt híres, hogy vonza őt a Forma–1 csillogó, harsogó közege. Kimi Räikkönen, ha teheti, inkább menekül a sok sajtómunkatárs elől, kerüli a rivaldafényt, és nem foglalkozik az állandó pletykákkal, a folyton ismétlődő kérdésekkel. Nemrégiben azonban nekiszegezték a kérdést, örülne-e annak, hogy ha idén januárban megszületett fia, Robin követné példáját, s maga is Forma–1-es versenyző lenne. A finn válasza a fentiek ismeretében cseppet sem volt meglepő. „Nem szeretném, hogy a fiam a Forma–1-be kerüljön. Ha visszavonulok, én már nem szeretnék visszatérni ebbe a közegbe” – indokolt a „Jégember.”

Hogy az általa említett visszavonulás ideje pontosan mikor jön el, egyelőre nem tudni. Räikkönen jelenlegi szerződése a Ferrarival 2015 végéig érvényes, s a csapat egyelőre nem határozta el, hogy meghosszabbítja-e azt. Maurizio Arrivabene kiegyensúlyozott és jó teljesítményhez kötötte a hosszabbítást, ám a finn kanadai megpördülése és a dobogós helyezés elvesztése egyesek szerint nem javított helyzetén.

A Speedweek ennek kapcsán egy bennfentest idéz: „Még ha a technikai nehézség is közrejátszott ebben, a hiba a lehető legrosszabb időpontban jött. A Ferrari ugyanis mostanság sokat gondolkodik azon, ki legyen a második versenyzője 2016-ban. Ráadásul Kanadában a Ferrari elnöke, Sergio Marchionne is feltűnt. Ezúttal kivételesen nem Vettel került a rivaldafénybe, miután az időmérő edzésen technikai nehézségei voltak, majd büntetést kapott, és emiatt hátulról rajtolt. Räikkönennek ezt ki kellett volna használnia, és ezt nem tette meg. Épp ellenkezőleg: Vettel nem sokkal Kimi mögött ért célba, annak ellenére, hogy ő a 18. helyről indult.”

A Ferrari mindazonáltal nem hibáztatta Räikkönent a történtekért. Maurizo Arrivabene például megerősítette, valóban a motorvezérléssel kapcsolatos problémák vezettek a megpördüléshez.„Minden jel arra utal, hogy technikai problémáról volt szó, hiszen az adatainkból kiderül, hogy a gázpedál egészen brutálisan viselkedett. Kimi versenytempója jó volt, a megpördülése pedig szerencsétlenség volt” – védte meg versenyzőjét.

A csapattársát nyílt sisakos küzdelemben idén mindössze egyszer legyőző Räikkönen egyelőre tehát nem teljesen lehet elégedett szezonja alakulásával. Ám szerinte egy győzelem mindent megváltoztatna. „Elégedett lennék az évemmel, ha sikerülne legalább egy futamot nyernem. Biztosra veszem, hogy képesek leszünk közelebb kerülni a Mercedeshez. De még időre van szükségünk. És hogy mennyire vagyunk versenyképesek, az pályáról pályára változik” – nyilatkozta.

Még nincs hozzászólás.
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal