*

FŐOLDAL

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News

Vettel: Räikkönen kicsit másképp működik

2015.03.07. 14:17, Aliz

Sebastian Vettel nem számít nehézségekre új csapattársával, Kimi Räikkönnel. A német elárulta, mit tisztel leginkább a „Jégemberben” – de beszélt Mark Webberrel való korábbi konfliktusairól is.

Noha a múlt példái már számtalanszor bizonyították, hogy két bajnok nehezen fér meg egy istállónál, Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen idáig a Ferrari és saját maguk elmondása szerint is remek párost alkot együtt. A két versenyző ismeretsége még 2008 tájáig nyúlik vissza, amikor is gyakran együtt edzettek, s kiélezett tollaslabda-csatákat vívtak egymással.

A mezőny jelenlegi tagjai közül talán senki sem ismeri jobban Räikkönent Vettelnél, s a német most rácáfolt egy, a finnel kapcsolatos tévhitre. „Egyáltalán nem nehéz természet, és merevnek sem mondanám. Már jó ideje ismerem, ő azon kevesek egyike, akik már a kezdetektől fogva – azóta, hogy megérkeztem az F1-be – tisztelnek. És ezt bizony nagyra értékelem” – nyilatkozta Vettel.

„Kimi nem beszél sokat, de ez részben finn sajátosság is – ők egy kicsit másképp működnek. De ez egyáltalán nem rossz. Nagyra becsülöm őt azért, mert rendkívül őszinte, és emiatt nem is számítok nehézségekre vele. Még ha problémánk is lenne egymással és összevesznénk – ami mindig megtörténhet –, akkor is eléggé érettek vagyunk ahhoz, hogy meg tudjuk beszélni.”

Ugyanezt Vettel nem minden csapattársáról mondhatta el korábban. A Red Bullnál 2009 és 2013 között Mark Webberrel nem egyszer került komolyabb konfliktusba, és emiatt nem is számítottak jó barátoknak… Vettel elmondta, akkoriban a csapat segített kezelni a konfliktusaikat, ám korántsem volt annyira rossz a helyzet, mint azt a kívülálló időnként gondolhatta. „Vele is mindig megvolt a kölcsönös tisztelet egymás iránt. De voltak konfliktusok, amiknek nem szabadott volna megtörténniük. Például 2010-ben Törökországban vagy 2013-ban Malajziában” – ismerte el a La Gazzetta dello Sportnak adott interjúban.

„Nem vagyunk a legjobb barátok, de beszélő viszonyban vagyunk. Amikor Mark tavaly a Porschéval balesetet szenvedett (Interlagosban, egy WEC-viadalon – a szerk.), azonnal írtam neki egy sms-t, hogy megtudjam, rendben van-e. Azonnal válaszolt is, és mondta, hogy az ütközés ereje nagy volt, de rendben van. Még az is előfordulhat, hogy egyszer valamikor elmegyünk és eszünk valamit együtt” – mondta Vettel az ausztrál exkollégáról.

Még nincs hozzászólás.
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal