*

FŐOLDAL

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News

Ferrari: világbajnoki cím 2018-ban!

2015.03.07. 14:15, Aliz

A 2015-ös szezon kezdetén a Ferrari a Red Bull-lal lesz harcban – véli az olasz gyár első embere, Sergio Marchionne. A tavaly kinevezett szakember nem vár azonnali sikereket csapatától; most úgy érzi, a vörösök legközelebb 2018-ban szerezhetnek bajnoki címet.

Nehéz versenyévadon van túl a Ferrari Forma-1-es alakulata, 2014-ben ugyanis a csapat 1993 óta először maradt futamgyőzelem nélkül. A kiábrándító szezont egy lényegesen pozitívabb tesztidény követte: a vörösök biztató eredményeket érteke el a felkészülési időszak alatt, néhány szakember pedig – versenypályától függően – már a Mercedes mögé, a rendkívül szorosnak tűnő üldözőboly elejére helyezi az olaszokat. Egyelőre a csapat vezetői is magabiztosnak tűnnek.

Az alakulat első embere, Maurizio Arrivabene például legutóbb azt hangsúlyozta, hogy a Ferrari elégedett lehet felkészülésével, és maga az autó is ütőképesebbnek tűnik elődjénél, a csapatnak viszont a folytatásban is két lábbal kell a földön állnia és keményen kell dolgoznia. Hasonlóan látja a helyzetet az elnök, Sergio Marchionne is. „Az autó kész, a versenyzők izgatottak! Amikor pályára gurulunk a Red Bull-lal leszünk egy szinten. Nem akarok túlzottan optimista lenni, de túl kritikus sem. A csapat nagyon jól dolgozott, a többit pedig majd meglátjuk, amikor pályán leszünk!”

A Ferrari legutóbb 2008-ban örülhetett konstruktőri, 2007-ben pedig egyéni világbajnoki címnek. Bár az elmúlt években több alkalommal is közel kerültek ahhoz, hogy ismét megszerezzék a győztesnek járó trófeát, rendre be kellett érniük a második helyezéssel. 2014-ben viszont ennek az eredménynek sem tudtak a közelébe kerülni, így a gyártó komoly átszervezésbe kezdett: az elmúlt 12 hónapban rengeteg szakember és mérnök távozott és több új dolgozó érkezett.

A csapat tehát formálódóban van, a 2014-es év második felében kinevezett elnök pedig nem vár azonnali sikereket annak dolgozóitól. „Hogy a 2018-as évben megnyerhetjük-e a világbajnoki címet? 2018-ban természetesen igen! De ha ez lehetséges, akkor természetesen már sokkal korábban meg szeretnénk tenni” – idézi a motorsport.com a hatvankét éves spotvezető szavait, aki az előd, Luca di Montezemolo távozása óta több alkalommal is kijelentette, hogy lépésről lépésre szeretne haladni, viszont mindenképpen vissza akarja juttatni a Ferrarit a királykategória trónjára.

Még nincs hozzászólás.
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal