*

FŐOLDAL

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News

Íme, az új Kimi Räikkönen

2015.02.20. 21:29, Aliz

Idén egy új, a korábbinál boldogabb Kimi Räikkönent láthatunk majd – állítja a Ferrari csapatvezetője, Maurizio Arrivabene. Az olasz szakember kihangsúlyozta: a vörösök 2015-ös versenyautója sokkal jobban passzol a korábbi világbajnok stílusához, mint a tavalyi modell.

Kiábrándító szezonon van túl a mezőny korelnöke: Räikkönen 2014-ben szinte folyamatosan alulmaradt a csapattárssal – Fernando Alonsóval – vívott küzdelemben (a spanyol százhattal több pontot gyűjtött, mint ellenfele), versenyautójához pedig legjobb akarta ellenére sem tudott alkalmazkodni. A finn klasszisnak az autó vezethetőségével és a gumiabroncsokkal is meggyűlt a baja, az idény első tesztjén azonban sokkal boldogabbnak tűnt, és Barcelonában is úgy nyilatkozott, hogy a 2015-ös autó jobban illik vezetési stílusához, mint a rosszemlékű F14T.

A csapatvezető szerint Räikkönen hangulata is sokat javult, az általában zárkózott sportember ugyanis a hetekben rengeteget mosolyog és kommunikál csapattársaival. Arrivabene viccesen azt is megjegezte, először azt hitte, a 2007-es világbajnok „valamilyen betegséggel küzd”, azért változott ennyit hangulata. „A tavalyi szezonban megvoltak a maga problémái” – idézi szavait az Autosport magazin internetes oldala. „Ezek miatt a problémák miatt nem érezte az autót, főleg annak első részét. Ezt a gépet még nem úgy fejlesztettük, hogy megfeleljen Kimi ízlésének. Az ideit sokkal jobban érzi, az is ezt bizonyítja, hogy mostanában rengeteget mosoly. Ez egyébként igen furcsa!”

Arrivabene pénteki sajtótájékoztatóján azt is elmondta, hogy a finn a garázsban is másképpen viselkedett, mint a 2014-es évad megmérettetései alatt. „Kimi is lenn volt a földön a srácokkal és igyekezett beállítani valamit. Amikor megláttam, meg is kérdeztem tőle, hogy: te most mit csinálsz? Erre azt válaszolta, hogy: én is egy szerelő vagyok! Most ilyen a hangulat az egész csapatban. A srácok is meglepetten néztek rá, akik körülötte dolgoznak. Őket is meglepte az, hogy ilyen sokat beszél” – folytatja a tavalyi szezon végén kinevezett csapatfőnök.

A szakember úgy érzi, idén Räikkönen teljesítménye is jobb lesz, azaz a finn visszatérhet oda, ahol a 2013-as szezon végén abbahagyta – az év elején győzelmet szerzett a Lotusszal és folyamatosan a dobogóért harcolt, ezzel pedig ismét felkeltette a Ferrari vezetőinek figyelmét, noha 2009-ben a felek igencsak viharos körülmények között váltak el. „Először azt hittem, valami nincs rendben, de most már tudom, hogy ez az egész Kimi lelkesedésére vezethető vissza és biztos vagyok benne, hogy ismét bizonyítani fog, hogy visszatér a saját szintjére. Most tényleg rendkívül motivált, és az új csapattársával [Sebastian Vettellel] is nagyon jól kijön, és ez tényleg nagyszerű!”

Még nincs hozzászólás.
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal